Sportovní klání, stezka odvahy, společenské hry a hula-hop – tak vypadal podvečerní program 8. B, která společně strávila v pořadí už třetí noc ve škole. V 18 hodin jsme se všichni sešli v tělocvičně.

Nejprve jsme si objednali pizzu, která nám po náročných sportovních výkonech přišla k chuti.

Třídní turnaj začal nejdříve florbalem, potom pokračoval vybíjenou a vše završila soutěž hula-hop, v rámci které museli žáci udržet co nejdéle obruč na svém těle.

Někteří kluci byli dokonce lepší než holky. Přebornicemi se staly Nela Grigoriadisová a Karolína Pannová.

Po přestávce na pizzu jsme se nasmáli u hry „Vymění si místa, kdo…“, díky které jsme se o sobě dověděli mnoho zajímavých věcí.

Před večerkou nemohla chybět již tradiční stezka odvahy, kterou tentokrát nepřipravila paní učitelka, ale Lucka s Julčou a Klárou. Po celé škole se ozýval řev vylekaných osmáků a holky vše korunovaly skvělými maskami. Možná si říkáte, že není čeho se bát, ale zkuste jít v naprosté tmě kolem šaten, dále opuštěnými chodbami školy a k tomu poslouchat pláč dítěte z reproduktoru a různé další strašidelné zvuky.

Akce se tedy vydařila a my se už můžeme těšit na školní výlet. Chtěla bych poděkovat panu učiteli Valečkovi za pomoc s dozorem a paní Valečkové za výbornou buchtu, kterou jsme měli na snídani.

Foto a text Veronika Glötzerová

Back To Top