Milé děti, vážení rodiče. Prázdniny utekly jako voda a školní rok 2024 – 2025 je tady. Slavnostní zahájení proběhne v pondělí 2. září v 7.45. Co budete potřebovat? Vůbec nic. Ani tašky, ani přezůvky. Na první den školního roku a krátký pobyt ve třídách si stačí přinést dobrou náladu.

Těšíme se na nové školáky, naše prvňáčky, kterým se budou věnovat paní učitelky Jitka Hlaváčková, třídní 1. A a Erika Kynická, třídní 1. B. Těšíme se také na nové žáky, kteří se přistěhovali do Města Albrechtic, nebo k nám přecházejí z jiných škol. Podrobnosti k docházce prvňáčků do školy včetně toho, co je potřeba zajistit a nakoupit, vám, zákonným zástupcům, byly sděleny v předstihu na červnové schůzce. Další informace týkající se organizace výuky na počátku září, sdělí třídní učitelky a vychovatelky ŠD na konci pondělního setkání.

Určitě jste zvědaví, co jsme pro vás přichystali. Ani během letošních prázdnin jsme nezaháleli a snažili se pro nás všechny školu připravit co nejlépe. V celé škole došlo k modernizaci internetového připojení, některé třídy jsou nově vymalovány a přibyly i další interaktivní tabule. Na chodbách a ve třídách je spousta nových nástěnek, na kterých si budete moci vystavovat své výtvory.

Nově přihlášené žáky k docházce uvítáme v kanceláři ředitele, případně zástupkyně ředitele školy. V prvních krocích v neznámém prostředí jim pomohou třídní učitelé, kteří si je zde vyzvednou a předají prvotní informace i jejich rodičům. Dalším případným zájemcům nabízíme seznámení s prostředím školy kdykoliv po předběžné telefonické domluvě (Lubomír Grček, ředitel školy – 736 201 050, reditel@zsma.cz).

Foto archiv školy, text Lubomír Grček

Back To Top